Ruim 90 jaar brengt Pilot nieuwe schrijfoplossingen op de markt. Nadat kinderen op de kleuterschool over letters en cijfers hebben geleerd, gaan ze op de basisschool en in het voortgezet onderwijs een grote stap verder. Ontdek de verschillende schrijfstijlen van Pilot om een ideale keuze te maken in goed schrijfgerei.

Fouten maken is een noodzakelijk onderdeel van leren. Door uitwisbare inkt te gebruiken, zoals in FriXion-pennen en viltstiften, hoef je geen foutjes door te strepen, maar kan je de foutjes eenvoudig uitgummen en herschrijven zonder gedoe. Kinderen kunnen zo hun werk gemakkelijk verbeteren zonder het gevoel te hebben dat ze gefaald hebben. Bovendien blijven hun papieren mooi ordelijk. De FriXion-lijn van schoolbenodigdheden met uitwisbare inkt van het Japanse bedrijf Pilot, is uitgegroeid tot de duidelijke marktleider en de bestverkopende voor het komende schooljaar in Europa.

Ontdek en ervaar tijdens deze workshop de verschillen tussen schrijfgerei van Pilot en maak de juiste keuze!

Deze workshop wordt verzorgd door:

Bart Broeder is Accountmanager bij Pilot Nederland en is in verschillende functies al 25 jaar werkzaam in de kantoorartikelen branche. Daarnaast heeft hij affiniteit met schrijfonderwijs, doordat zijn vrouw leerkracht voor dit vakgebied is binnen het basisonderwijs. Verder is Pilot al negen jaar betrokken bij Klassenpost, de schriftelijke correspondentie voor het onderwijs, die gebruikmaken van de Supergrip G balpen.