Driestar educatief in Gouda is een moderne onderwijslocatie, centraal in het land gelegen en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Dit opleidingscentrum biedt goede faciliteiten om schrijfonderwijs effectief te presenteren. Je bent op 12 april aanstaande hartelijk welkom, om de onderwijsdoelen en leerstrategieën voor schrijfonderwijs aan te scherpen.

Tip: Maak er een leuk weekend van en kijk op: Welkom in Gouda – Welkom in Gouda

Routebeschrijving Driestar educatief:

Driestar educatief Burgemeester Jamessingel 2 2803 PD GOUDA

Per trein Neem bij station Gouda de uitgang ‘Bloemendaal’ en ga daar linksaf. Volg het fietspad langs de Burg. Jamessingel tot je aan je rechterhand ons gebouw ziet (5 – 10 minuten lopen). Steek daar over.

Voor navigatiesystemen Om uit te komen bij onze parkeerplaats in Gouda dient u de kruising ‘Burg. Jamessingel – Dreef’ te gebruiken.

Vanuit Utrecht (A12) Neem afslag Gouda, Boskoop. Bij de verkeerslichten linksaf. Hierna gaat u de eerste twee verkeerslichten rechtdoor. Bij de deze verkeerslichten gaat u linksaf. Bij de volgende verkeerslichten gaat u direct rechts ons parkeerterrein op. Druk bij de slagboom op de knop om de slagboom te openen. Je krijgt een parkeerkaart. Ons gebouw ligt aan de overkant van de weg. Wil je uitrijden? In ons gebouw kun je de parkeerkaart gratis activeren.

Vanuit Rotterdam/Den Haag (A12) Neem afslag Gouda. Bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten rechtdoor. Bij de verkeerslichten links. Bij de volgende verkeerslichten ga je direct rechts ons parkeerterrein op. Druk bij de slagboom op de knop om de slagboom te openen. Je krijgt een parkeerkaart. Ons gebouw ligt aan de overkant van de weg. Wil je uitrijden? In ons gebouw kun je de parkeerkaart gratis activeren.

Goede reis!